Villa TrösT

Artikelen

Blog

Oproep: deelnemers afstudeeronderzoek afwezige uitvaart

oproep onderzoek

Deelnemers gezocht voor afstudeeronderzoek over de betekenis van een afwezige uitvaart

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De coronamaatregelen kunnen deze omstandigheden nog zwaarder maken.
Ik ben Tamara van Schaik en studeer aan de Universiteit voor Humanistiek. Voor mijn afstudeeronderzoek houd ik mij bezig met de vraag hoe mensen omgaan met een verlies zonder uitvaart.

Wat betekent het voor iemand om door de coronamaatregelen de uitvaart van een dierbare niet bij te kunnen wonen? En welke invloed heeft dit op het rouwproces?

Ik ben op zoek naar mensen die het afgelopen jaar een dierbare hebben verloren aan ziekte en/of ouderdom én door de coronamaatregelen ongewenst niet bij de uitvaart konden zijn. Bent u, of kent u iemand die dit heeft meegemaakt en staat u ervoor open om uw verhaal te delen? Dan kom ik graag in contact.

Tijdens een interview met het karakter van een open gesprek staat uw ervaring en verhaal centraal. Het interview zal ongeveer 45 minuten tot een uur duren en wordt bij voorkeur online gehouden. Indien gewenst kunnen we met gepaste afstand op locatie afspreken.

Via de mail kan ik u meer informatie over het onderzoek toesturen en eventuele vragen beantwoorden.
Ik ben bereikbaar via: tamara.vanschaik@student.uvh.nl

Alvast bedankt!
Vriendelijke groet,
Tamara van Schaik

Geef een reactie