Villa TrösT

Meehelpen?

Vrijwilliger worden

Wij zoeken vrijwilligers voor de theetuin en inloopruimte, voor onderhoud en de tuin, voor kunstzinnige activiteiten, koeriersklussen of voor PR-activiteiten. Goede ideeën en handige handen zijn welkom.
Heb je interesse? Neem contact met ons op of meld je hier vrijblijvend aan: formulier.

Villa TrösT en Humanitas Drechtsteden starten samen een maatjesproject: vrijwilligers die lotgenoten individueel begeleiden. Je gaat na training eens per week bij de rouwende op bezoek en biedt een luisterend oor, een klankbord, denkt mee en steunt de persoon.

We zoeken vrijwilligers die eens per maand onze flyers rondbrengt bij diverse instellingen en openbare plakplaatsen in (een deel van) Dordrecht. De flyers en verspreidingslijst liggen voor je klaar.

Heb je interesse? Neem contact met ons op of meld je hier vrijblijvend aan: formulier.

Je bent een allrounder met kennis van, interesse en/of ervaring in marketing en communicatie. Bekendheid met het sociale domein is een pré.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van de marketing- en communicatiestrategieën en mediacampagnes. Je beheert de marketingkalender en marketingmateriaal; voor online / sociale media en print campagnes en stemt deze ook af met andere PR-medewerkers. Je bent gemiddeld 3 tot 5 uur per week beschikbaar.

Heb je interesse? Neem contact met ons op of meld je hier vrijblijvend aan: formulier.

Doneren

Stichting TrösT Drechtsteden is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk en met een ANBI status. Wil je ons steunen of graag je waardering tonen met een donatie? Dat kan eenvoudig met onderstaand donatieformulier.
Wij staan open voor alle soorten donaties. Door onze ANBI-status zijn giften aftrekbaar. Neem contact op via info@villatrost.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Totaal: € -

Je kunt het donatiebedrag aanpassen en indien gewenst anoniem doneren door ’email’ en ‘naam’ leeg te laten. De betaling wordt verwerkt met iDEAL.
Mocht het doneren via het formulier niet lukken, kun je je donatie ook direct overmaken op bankrekeningnummer: NL07 RBRB 0787 7011 14, t.n.v. Stichting TrösT Drechtsteden te Dordrecht, onder vermelding van ‘Donatie’.)

Sponsoren

Wij danken hartelijk: