Villa TrösT

Meehelpen?

Vrijwilliger worden

Wij zoeken vrijwilligers onder andere voor de Theekamer, voor onderhoud en de tuin, voor (de begeleiding van) kunstzinnige activiteiten, koeriersklussen, voor PR-activiteiten of administratieve taken; goede ideeën en handige handen zijn welkom!

We bieden onze vrijwilligers een hechte groep, professionele begeleiding en gratis trainingen. Heb je interesse? Neem contact met ons op of meld je vrijblijvend aan via dit formulier.

Actuele vacatures

Villa TrösT en Humanitas Drechtsteden starten samen een maatjesproject: vrijwilligers die lotgenoten individueel begeleiden. Je gaat na training eens per week bij de rouwende op bezoek en biedt een luisterend oor, een klankbord, denkt mee en steunt de persoon.

We zoeken vrijwilligers die eens per maand onze flyers rondbrengt bij diverse instellingen en openbare plakplaatsen in (een deel van) Dordrecht. De flyers en verspreidingslijst liggen voor je klaar!

Je bent een allrounder met kennis van, interesse en/of ervaring in marketing en communicatie. Bekendheid met het sociale domein of de doelgroep is een pré.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van de marketing- en communicatiestrategieën en mediacampagnes. Je beheert de marketingkalender en marketingmateriaal; voor online / sociale media en drukwerk-campagnes en stemt deze ook af met de andere PR-medewerkers in je team. Je bent gemiddeld 3 tot 5 uur per week beschikbaar.

Villa TrösT zoekt vrijwilligers van 18 jaar en ouder die gasten ontvangen in de Theekamer. Ben jij in staat om te luisteren? Heb jij compassie met jouw medemens? En sta jij open om het gesprek met gasten aan te gaan? Dan is dit echt iets voor jou.

Doneren

Stichting TrösT Drechtsteden is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk en met een ANBI status. Wil je ons steunen of graag je waardering tonen met een donatie? Dat kan eenvoudig met onderstaand donatieformulier.
Wij staan open voor alle soorten donaties. Door onze ANBI-status zijn giften aftrekbaar. Neem contact op via info@villatrost.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Totaal: € -

Je kunt het donatiebedrag aanpassen en indien gewenst anoniem doneren door ’email’ en ‘naam’ leeg te laten. De betaling wordt verwerkt met iDEAL.
Mocht het doneren via het formulier niet lukken, kun je je donatie ook direct overmaken op bankrekeningnummer: NL07 RBRB 0787 7011 14, t.n.v. Stichting TrösT Drechtsteden te Dordrecht, onder vermelding van ‘Donatie’.)

Sponsoren

Wij danken hartelijk: