Villa TrösT

In de rouw?

Wij bieden aandacht en een rustige plek aan mensen in de rouw. Rouw kan verschillende oorzaken hebben; bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, perspectief, gezondheid of werk.

We bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten en workshops, zoals mindfulness, schrijfgroep of verwerkingskunst. De activiteiten zijn erop gericht deelnemers innerlijke rust en ruimte te bieden, een lichtpuntje in de dag te zijn en te ondersteunen een (nieuwe) balans te vinden. Als je een graf hebt bezocht, na een uitvaart, op een herdenkingsdag of een ander betekenisvol of verdrietig moment; onze thee of koffie staat klaar en getrainde vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor.

Centraal staat het vertrouwen dat mensen uit de samenleving er voor elkaar willen en kunnen zijn. Vanuit de wetenschap dat luisteren naar iemands verhaal de effectiefste reactie is na een verlies.

Contact

Je kunt telefonisch direct contact opnemen op ons nummer 06-27261163. Is er op dat moment niemand beschikbaar? Laat dan je naam en telefoonnummer en eventueel gewenste terugbeltijd achter in de voicemail.
Je kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier en aangeven wanneer het schikt om teruggebeld te worden door een van onze vrijwilligers, zodat je je verhaal kwijt kunt.

Of stel je vraag via email of ons (algemeen) contactformulier.

* veld is verplicht