Villa TrösT

Good Grief Salon

Good Grief Salon

Rouw en verlies op de werkvloer, hoe ga je daarmee om?

Helaas hebben we de Good Grief Salon van 24 november moeten annuleren.
Ben je geïnteresseerd in het onderwerp, wil je meer weten over rouw op de werkvloer of Villa TrösT? Neem dan hieronder contact op.

De stichting Villa TrösT Drechtsteden biedt een ontmoetingsplaats voor mensen, die verlies en rouw meemaken. Graag willen we je kennis laten maken met onze stichting, met onze drijfveren en hoe wij werken.

Good Grief Salon

Experts op het gebied van rouw, verlies en communicatie nemen je tijdens de gratis Good Grief Salon mee in een aantal workshops en lezingen over compassievol luisteren, (on)mogelijkheden van rouwbegeleiding op de werkvloer en het doorspreken van dilemma’s. Dit wordt opgeluisterd met muziek, een walking-dinner en een pubquiz.

In de tijd van nu, met de vergrijzing, ontgroening en de mondiale onrust, krijgen mensen vaak te maken met verlies en rouw in hun omgeving. Rouw kan verschillende oorzaken hebben; bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, perspectief, bestaanszekerheid, gezondheid of werk. Ook op de werkvloer is dit te merken.

We kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept. Vragen als: ‘Hoe geef ik de juiste steun?’, ‘Hoe kan ik het bespreekbaar maken?’, ‘Hoe organiseer ik het werk als iemand een verlies meemaakt en niet 100% kan meedoen?’, ‘Hoe en wanneer weer aan het werk?’. Over deze en andere onderwerpen gaan we graag met je in gesprek tijdens de Good Grief Salon.

SIRE campagne – De Dood. Praat erover, niet eroverheen

Ben je geïnteresseerd in rouw op de werkvloer? We komen graag in contact!