Villa TrösT

ZomerTrösT

ZomerTrösT

Wanneer

zondag 21 juli 2024    
16:00 - 19:30

Reserveringen

€5,00
Reserveer nu

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Mediteren, koken én heerlijk eten

Zin om deze zomer extra ontspannen aan tafel te gaan? Op zondag 21 juli genieten we bij Villa TrösT van een driegangenmenu dat we ook samen koken. Dit keer voorafgegaan door een stiltemeditatie die voor iedereen toegankelijk is.

  • 16:00 – 16:15 Inloop (thee en kennismaking)
  • 16:15 – 17:00 Stiltemeditatie
  • 17:00 – 19:15 Samen koken en eten (vegetarische) hoofdmaaltijd en nagerecht
  • 19:15 – 19:30 Samen afwassen en opruimen  (werkmeditatie)
  • 19:30 – Afsluiting

Bij goed weer in de tuin, anders in de villa.
Het reserveringsformulier vind je onderaan de pagina.

Maaltijden

We richten ons op eenvoudige vegetarische maaltijden, om een zo groot mogelijke doelgroep te kunnen bedienen. We kunnen helaas, gezien de kleinschaligheid, geen rekening houden met dieetvoorschriften of -voorkeuren. Uiteindelijk is het de eigen verantwoordelijkheid om met dieetbeperkingen rekening te houden. Uiteraard kun je wel van de gezelligheid genieten en eventueel je eigen maaltijd meebrengen.

Bijdrage

We vragen deelnemers van tevoren te reserveren en bij te dragen in de kosten van de boodschappen; vooral om voedselverspilling te voorkomen. Er kan tot twee weken voor de activiteit worden gereserveerd.

Mocht blijken dat je niet kunt deelnemen dan kun je tot uiterlijk een week voor de activiteit annuleren. Dan ontvang je een kortingscode om bij een volgende kookactiviteit gratis te kunnen reserveren. Bij annulering binnen een week voor de activiteit kan er geen restitutie meer plaatsvinden.

Wil je deelnemen en een eigen maaltijd meebrengen? Kan je geen gebruik maken van iDeal of internetbankieren? Of heb je andere vragen? Neem dan even contact op met nieuws@villatrost.nl.

Het is mogelijk dat de activiteit door onvoldoende belangstelling moet worden geannuleerd. Je ontvangt dan een kortingscode om een volgende keer gratis te kunnen reserveren.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €5,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€5,00
Totaal
€5,00