Villa TrösT

Zomersjaal opsieren

Zomersjaal opsieren

Wanneer

zaterdag 10 augustus 2024    
14:00 - 16:00

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

We hebben allemaal wel een sjaal in de kast die we niet of nauwelijks dragen. Of juist een favoriete sjaal die wel iets extra’s kan gebruiken. Deze middag brengen we de contouren van een dierbare foto of tekening over op stof. Dit kan (zie de foto) door borduren (hoef je nog niet te kunnen), maar ook door lapjes te gebruiken en te appliceren. We sieren in deze workshop een zomerse sjaal op met een dierbaar moment.

Dus neem een sjaal, eventueel dierbare stofjes én een (aantal) foto’s of tekeningen mee van mooie momenten, favoriete bloemen of wat dan ook en maak deze middag een (begin van een) mooie sjaal. Als je het hebt, neem dan ook mee: borduurzijde, wol, allerlei draadjes of Perle in de gewenste kleuren, borduurring, naalden, schaar en vingerhoed.
Zie ik je dan?

“Ik ben altijd gefascineerd geweest door rouw, verlies en de weg ernaartoe. Ik heb in verpleeghuizen gewerkt, overledenen verzorgd en als vrijwilliger in het hospice gewerkt. Van kinds af aan ben ik bezig geweest met textiel. Afgelopen jaren heb ik deze ervaringen op diverse manieren samengebracht. Ik heb bijvoorbeeld een toilettas gemaakt van favoriete stofjes van een zeer dierbare, evenals een mandje bekleed met de stof van haar pyjama. Ik word er altijd blij van als ik het zie.”

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00