Villa TrösT

Yoga

Yoga

Datum

dinsdag 06 september 2022
20:00 - 21:00 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


De yogalessen bestaan uit het maken van bewegingen met aandacht, waarbij de adem leidend is. Op deze manier kan er spanning of pijn plekken worden opgemerkt en losgelaten. De energie in het lichaam zal gaan stromen en er zal een verbinding ontstaan tussen lichaam en geest.

De bewegingen zijn geschikt voor mensen die starten met yoga maar ook al eens eerder yoga hebben gedaan. Binnen de yoga les maken we tijd om even stil te zijn, we eindigen de les met een eindontspanning en een kopje thee. Ervaar het als een schoonmaak beurt voor lichaam en geest.

Else Boschma

Else Boschma

De lessen worden verzorgd door Else Boschma, 55 jaar, moeder van 2 volwassen kinderen en leerkracht speciaal onderwijs.
Ongeveer 20 jaar geleden begon ze voor het eerst met yoga, omdat ze er enorm veel baat bij had. Ze volgde een opleiding om zich meer te verdiepen. Haar leven kreeg destijds een andere wending en hier heeft deze opleiding ondersteunend aan bijgedragen.
Na 3 jaar yoga-pauze heeft ze het weer opgepakt en daarna een 4 jarige docentenopleiding bij Samsara gevolgd, en vorig jaar afgerond. In deze opleiding heeft ze veel geleerd over voelen en zijn, en gemerkt dat het fijn is dit door te geven en met elkaar te delen.

Lessen

De yogalessen duren een uur; vanaf 19:45 is de zaal geopend. De benodigde materialen zijn aanwezig, we adviseren comfortabele loszittende kleding te dragen. De lessen kosten € 7,50 per uur. De eerste keer kan een gratis proefles worden gevolgd, waarna een strippenkaart kan worden aangeschaft (pinnen). Om te zorgen dat er niet te veel deelnemers zijn, hebben geregistreerde deelnemers voorrang toegelaten te worden tijdens de les. Er kan onbeperkt ‘vooruit’ worden gereserveerd.

Inschrijven

Maximaal 10 deelnemers.

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket
Yoga

Selecteer als je maandelijks op de hoogte wilt worden gehouden van onze agenda en (nieuwe) activiteiten.


Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen. Als het om een herhaalde activiteit gaat, is het nodig voor elke datum te reserveren.

Als de reservering is gelukt, wordt dit op deze pagina met een melding bevestigd. En er wordt een bevestigingsemail verstuurd naar het opgegeven emailadres. Niets ontvangen? Check dan ook uw spammap.

Neem bij (technische) problemen contact op met de webmaster

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.

Geef een reactie