Villa TrösT

Yoga

Yoga

Wanneer

dinsdag 26 november 2024    
19:30 - 20:30

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Yoga

De yogalessen bestaan uit het maken van bewegingen met aandacht, waarbij de adem leidend is. Op deze manier kan er spanning of pijnplekken worden opgemerkt en losgelaten. De energie in het lichaam zal meer gaan stromen en zo kan er ruimte ontstaan voor meer verbinding.

De bewegingen zijn geschikt voor mensen die starten met yoga maar ook al eens eerder yoga hebben gedaan. Binnen de yoga les maken we tijd om even stil te zijn, we eindigen de les met een eindontspanning en een kopje thee. Ervaar het als een schoonmaakbeurt voor lichaam en geest.

Let op: Alleen de eerste proefles is gratis.
De lessen worden ter plaatse afgerekend.

Lessen

De eerste keer kan een gratis proefles worden gevolgd. Waarna een leskaart voor €35 per 4 lessen ter plaatse wordt aangeschaft. De leskaart is 2 maanden geldig.
Om te zorgen dat er niet te veel deelnemers zijn, hebben geregistreerde deelnemers voorrang toegelaten te worden tijdens de les. Er kan onbeperkt ‘vooruit’ worden gereserveerd. Het is mogelijk dat de les wordt geannuleerd bij te weinig reserveringen.
De yogalessen duren een uur; vanaf een kwartier voor aanvang is de zaal geopend. De benodigde materialen zijn aanwezig, we adviseren comfortabele loszittende kleding te dragen.

Else Boschma

Else Boschma

De lessen worden verzorgd door Else Boschma (1966), moeder van 2 volwassen kinderen en leerkracht speciaal onderwijs.
Ongeveer 20 jaar geleden begon ze voor het eerst met yoga, omdat ze er enorm veel baat bij had. Ze volgde een opleiding om zich meer te verdiepen. Haar leven kreeg destijds een andere wending en hier heeft deze opleiding ondersteunend aan bijgedragen.
Na 3 jaar yoga-pauze heeft ze het weer opgepakt en daarna een 4 jarige docentenopleiding bij Samsara gevolgd. In deze opleiding heeft ze veel geleerd over voelen en zijn, en gemerkt dat het fijn is dit door te geven en met elkaar te delen.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket
Yoga

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00