Villa TrösT

Verlieservaringen delen

Verlieservaringen delen

Datum

donderdag 16 juni 2022
14:00 - 16:00 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


Grote verliezen ontregelen je leven. Een verlies is onomkeerbaar. Het kan daarbij gaan om het verlies van je levenspartner of andere dierbare, maar ook verlies van gezondheid, carrière(mogelijkheden), je gevoel van veiligheid enzovoorts.

Ieder gaat op eigen wijze door het proces van rouw. In de bijeenkomsten werken we met een gestructureerd programma. Daarin deelt iedereen een ervaring en we luisteren met elkaar naar de ervaringen van de anderen. Bij het delen blijkt dat, hoe verschillend de verliezen ook zijn, er verrassend veel herkenning is in hoe we dat nu ervaren.

‘Verlieservaringen delen’ is een doorlopende groep. Nieuwe deelnemers zijn welkom.

Bel gerust voor informatie, of kom langs in Villa TrösT voor een kennismaking.

Annette de Vlieger

De workshop wordt gegeven door Annette de Vlieger. Zij is yoga- en meditatieleraar sinds de jaren ’80. Zij nam deel aan de training van het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding en was daaraan verbonden als co-trainer. Was werkzaam in de (thuis)zorg en stervensbegeleiding.

De activiteit kan worden geannuleerd bij onvoldoende belangstelling.

Inschrijven

Maximaal 6 deelnemers.

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Selecteer als je maandelijks op de hoogte wilt worden gehouden van onze agenda en (nieuwe) activiteiten.


Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen. Als het om een herhaalde activiteit gaat, is het nodig voor elke datum te reserveren.

Als de reservering is gelukt, wordt dit op deze pagina met een melding bevestigd. En er wordt een bevestigingsemail verstuurd naar het opgegeven emailadres. Niets ontvangen? Check dan ook uw spammap.

Neem bij (technische) problemen contact op met de webmaster

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.

Geef een reactie