Villa TrösT

Verlieservaringen delen

Verlieservaringen delen

Wanneer

donderdag 20 oktober 2022    
14:00 - 16:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Grote verliezen ontregelen je leven. Een verlies is onomkeerbaar. Het kan daarbij gaan om het verlies van je levenspartner of andere dierbare, maar ook verlies van gezondheid, carrière(mogelijkheden), je gevoel van veiligheid enzovoorts.
Ieder gaat op eigen wijze door het proces van rouw. In de bijeenkomsten werken we met een gestructureerd programma. Daarin deelt iedereen een ervaring en we luisteren met elkaar naar de ervaringen van de anderen. Bij het delen blijkt dat, hoe verschillend de verliezen ook zijn, er verrassend veel herkenning is in hoe we dat nu ervaren.
‘Verlieservaringen delen’ is een doorlopende groep. Nieuwe deelnemers zijn welkom.

De workshop wordt gegeven door Annette de Vlieger. Zij is yoga- en meditatieleraar sinds de jaren ’80. Zij nam deel aan de training van het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding en was daaraan verbonden als co-trainer. Was werkzaam in de (thuis)zorg en stervensbegeleiding.

Bel gerust voor informatie met Annette (06-14220195), of kom langs voor een kennismaking.
Bij te grote belangstelling krijgen deelnemers die hebben gereserveerd voorrang. De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers Er kan onbeperkt vooruit worden gereserveerd.

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.

Geef een reactie