Villa TrösT

TrösT Matinee

TrösT Matinee

Wanneer

zondag 12 november 2023    
15:00 - 16:30

Reserveringen

€10,00
Reserveer nu

Waar

Thuredrith
Nassauweg 200, Dordrecht, 3314 JR

Evenement type

Voor een ieder, die ervaart wat verlies betekent in zijn of haar leven, organiseren we een serie concerten. Per concert worden er uiteenlopende muzikale stijlen, zoals klassiek, middeleeuwse muziek, luisterliedjes, enz. ten gehore gebracht. Hier werken voornamelijk studenten van het conservatorium aan mee in wisselende bezetting. De matinees worden op de tweede zondag van de maand georganiseerd en wel op de volgende data:

  • 12 november: Rocío Bolaños del Pozo (fluit) en Xabier Gullón Elgarresta (klarinet)

Onderaan de pagina bevindt zich het reserveringsformulier.

Concerttijden

  • Inloop vanaf 14.45 uur via de hoofdingang van de Essenhof (Nassauweg)
  • Concert van 15:00 – 15:45 uur
  • Ontmoetingsmoment in Villa TrösT van 15: 50 – 16:30 uur

Locatie

Het concert vindt plaats in de Thuredrith Aula op begraafplaats Essenhof.  Er zijn gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving, waarbij een gedeelte een zogenaamde ‘blauwe zone’ is en met een parkeerschijf maximaal drie uur gratis kan worden geparkeerd.
Op de website van Essenhof is meer te lezen over de bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Voor het ontmoetingsmoment na het concert ben je welkom in Villa TrösT dat zo’n 100 meter van de Aula verwijderd is. Daar kun je behalve voor een goed gesprek, terecht voor een heerlijke consumptie (bij de toegangsprijs inbegrepen).

Reservering

Deelname is definitief na reservering en betaling van €10 per persoon. Bij annulering kan er helaas geen restitutie plaatsvinden. Het is eventueel mogelijk na overleg je reservering over te dragen aan derden of te verruilen voor een later concert.
Zonder reservering kan er bij de zaal per pin worden afgerekend, tenzij het concert is volgeboekt.

Dankzij het DELA fonds worden de concerten mogelijk gemaakt.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
TrösT Matinee €10,00

Registratiegegevens

Mocht je niet de mogelijkheid hebben gebruik te maken van digitaal bankieren, stuur dan een email naar concerten@villatrost.nl.

Door te klikken op 'Reservering versturen' word je doorgeleid naar de digitale iDeal bank-betaling. Mocht deze betaling niet worden voltooid, zal de reservering worden verwijderd uit het systeem (geannuleerd) en ontvang je hiervan een bevestigingsemail.

Heb je een kortingsbon ontvangen? Voer deze dan hieronder in. De korting zal worden verrekend bij het versturen van de reservering.

Booking Summary

1
x TrösT Matinee
€10,00
Totaal
€10,00