Villa TrösT

Troostconcerten

Troostconcerten

Wanneer

zondag 12 december 2021    
13:45 - 16:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Nationaal Onderwijsmuseum
Burgemeester de Raadtsingel 97, Dordrecht, 3311 JG

Evenement type

Voor een ieder, die ervaart wat verlies betekent in zijn of haar leven, organiseren we een serie concerten. Per concert worden er uiteenlopende muzikale stijlen, zoals klassiek, middeleeuwse muziek, luisterliedjes, enz. ten gehore gebracht. Hier werken o.a. studenten aan mee van het conservatorium. De concerten worden tot en met mei elke tweede zondag van de maand georganiseerd met wisselende muzikanten. Onderaan de pagina bevindt zich het reserveringsformulier. Aansluitend is er een ontmoetingsmoment voor gesprekken en een mini high tea (bij de toegangsprijs inbegrepen).

  • 12 dec  : Ben de Raad & Dunja Stevanovic (gitaar en zang)

Concert

Vanwege de coronamaatregelen konden we bij de eerdere concerten dit jaar, per keer slechts een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Sinds 28 november zijn de coronaregels wederom aangescherpt en kunnen we per sessie maximaal 16 personen ontvangen.  Daarom – en ook door de grote belangstelling – hebben we weer twee sessies per middag georganiseerd, met ieder hetzelfde repertoire.

Bezoekers moeten bij entree een geldig coronatoegangsbewijs (CTB of QR-code) kunnen tonen, moeten een mondkapje dragen tot men heeft plaatsgenomen en 1,5 meter afstand houden.

  • Eerste sessie: 13:45 – 14:30 uur; inloop vanaf 13:30 uur
    Mini high tea: 14: 30 – 15:15 uur
  • Tweede sessie: 15:00 – 15:45 uur ; inloop vanaf 14.45 uur
    Mini high tea: 15: 45 – 16:30 uur

Locatie

Dit alles vindt plaats in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. (parkeermogelijkheden in de directe omgeving). De concerten zijn in de Commissarissenkamer op de 1ste verdieping (lift aanwezig) en de high tea is in het Educatielokaal op de begane grond.
Lees meer over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het museum op hun website.
Houd aub rekening met de geldende (algemene) coronaregels.

Reservering

Deelname is definitief na reservering en betaling. Bij annulering kan er helaas geen restitutie plaatsvinden. Het is eventueel mogelijk na overleg uw reservering over te dragen.

Met dank aan het DELA fonds, die dit alles mogelijk maakt.

 

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.