Villa TrösT

Troostconcerten

Troostconcerten

Wanneer

zondag 10 oktober 2021    
14:30 - 16:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Nationaal Onderwijsmuseum
Burgemeester de Raadtsingel 97, Dordrecht, 3311 JG

Evenement type

Voor een ieder, die ervaart wat verlies betekent in zijn of haar leven, organiseren we een serie concerten. Per concert worden er uiteenlopende muzikale stijlen, zoals klassiek, middeleeuwse muziek, luisterliedjes, enz. ten gehore gebracht. Hier werken o.a. studenten aan mee van het conservatorium. De concerten worden elke tweede zondag van de maand georganiseerd met wisselende muzikanten.
Onderaan de pagina bevindt zich het reserveringsformulier.

Concert

Vanwege de coronamaatregelen konden we bij de eerdere concerten per keer slechts een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Zodoende werd er gekozen voor 2 sessies per middag met ieder hetzelfde repertoire. Sinds 25 september zijn de beperkingen grotendeels opgeheven, maar moeten bezoekers voor toegang wel een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Het aantal bezoekers hebben we nog steeds beperkt gehouden, om het intieme karakter van de concerten vast te houden en indien gewenst toch nog afstand te kunnen bewaren.
Aansluitend is er een ontmoetingsmoment voor gesprekken en een mini high tea (bij de toegangsprijs inbegrepen).

  • Concert: 15:00 – 15:45 uur ; inloop vanaf 14.30 uur
  • Mini high tea: 15: 45 – 16:30 uur

Locatie

Dit alles vindt plaats in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. (parkeermogelijkheden in de directe omgeving). De concerten zijn in de Commissarissenkamer op de 1ste verdieping (lift aanwezig) en de high tea is in het Educatielokaal op de begane grond.
Lees meer over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het museum op hun website.
Houd aub rekening met de geldende algemene coronaregels. Voor toegang tot het museum is geen coronatoegangsbewijs nodig, maar deze zal bezoekers wel worden gevraagd bij de zaal waar het concert plaatsvindt.

Reservering

Deelname is definitief na reservering en betaling. Bij annulering in verband met coronaklachten, ontvangt u een tegoedbon voor een volgend concert, als daar nog plaatsen beschikbaar zijn.

Met dank aan het DELA fonds, die dit alles mogelijk maakt.

 

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.