Villa TrösT

Troostconcerten

Troostconcerten

Wanneer

zondag 11 juli 2021    
13:45 - 16:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Nationaal Onderwijsmuseum
Burgemeester de Raadtsingel 97, Dordrecht, 3311 JG

Evenement type

Voor een ieder, die ervaart wat verlies betekent in zijn of haar leven, organiseren we een serie concerten. Per concert worden er uiteenlopende muzikale stijlen, zoals klassiek, middeleeuwse muziek, luisterliedjes, enz. ten gehore gebracht. Hier werken o.a. studenten aan mee van het conservatorium. De concerten worden tot en met mei elke tweede zondag van de maand georganiseerd met wisselende muzikanten.

  • 11 juli   : Helma Hartman & Stephanie Laddrak (zang, fluit en slagwerk)
  • 08 aug : Mark Vankan & Robin Visker (hoorn)
  • 12 sept : Sofie Booy & Sylven van Sasse van Ysselt (altviool)
  • 10 okt  : Fernando Fesno Zarza & Santiago Velo Quintairos (altviool)
  • 14 nov  : Elvisa Trio (altviool, fluit en harp)
  • 12 dec  : Ben de Raad & Dunja Stevanovic (gitaar en zang)

Sessies

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we per keer een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Zodoende is gekozen voor 2 sessies per middag met ieder hetzelfde repertoire:

  • Sessie 1: 13.45 – 14:15 uur ; inloop vanaf 13.30 uur
  • Sessie 2: 15.00 – 15:30 uur ; inloop vanaf 14.45 uur

Aansluitend is er een ontmoetingsmoment voor gesprekken na iedere sessie en een mini high tea (bij de toegangsprijs inbegrepen).

Locatie

Dit alles vindt plaats in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. (parkeermogelijkheden in de directe omgeving). De concerten zijn in de Commissarissenkamer op de 1ste verdieping (lift aanwezig) en de high tea is in het Educatielokaal op de begane grond. Houd aub rekening met de geldende coronaregels.
Lees meer over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het museum op hun website.

Reservering

Je geeft bij de reservering aan welke starttijd je voorkeur heeft. Het kan voorkomen dat er bij te weinig belangstelling voor twee sessies deze worden samengevoegd. De sessie met de meeste inschrijvingen wordt dan gekozen. Je ontvangt in de week voorafgaand aan het concert per email bericht als er een wijziging is voor het starttijdstip voor je reservering.

Deelname is definitief na reservering en betaling. Bij annulering (in verband met coronaklachten), ontvangt u een tegoedbon voor een volgend concert als daar nog plaatsen beschikbaar zijn.

Met dank aan het DELA fonds, die dit alles mogelijk maakt.

 

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.