Villa TrösT

Trager Massage

Trager Massage

Wanneer

vrijdag 08 april 2022    
10:30 - 15:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Aandacht voor jouw lichaam, om te voelen en te ontspannen. Aandacht voor in en na een periode van rouw of verlies. Bijvoorbeeld als je lang voor een ander hebt gezorgd, of plots bent overvallen door het verlies van een dierbare.
Je voelt jouw verdriet. En je verwerkt het mogelijk alleen. De omgeving snapt jou soms niet, of heeft na een tijdje geen oog of oor meer voor jouw verhaal. Je voelt je mogelijk alleen en afgewezen. En hoe ga je daar dan mee om?

(ont)Spanning

Als de pijn groot en het verdriet diep is, is het soms lastig om het contact met jouw lichaam te blijven houden. Je zit dan niet lekker in je vel. Het voelt dan meer als overleven in plaats van leven.

In deze situatie is het mogelijk dat de spanning in het lichaam zo groot wordt, dat je last krijgt van nekpijn, onderrugpijn, hoofdpijn, angst, slapeloosheid of somberheid. Een massage kan dan helpen om weer rust in jouw lichaam te voelen en mogelijk ietsje meer grip op jezelf en het leven te krijgen.

Tijdens de massage is er ruim voldoende ruimte en aandacht voor alles wat er in jou leeft. Zo is het mogelijk om ook ontspanning te ervaren in deze lastige tijden.

De massage wordt gekleed uitgevoerd, duurt 25 minuten. De kosten zijn € 25,00 en wordt ter plaatse gepast contant afgerekend.
We verzoeken je 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn en een (grote) handdoek mee te brengen. Daarnaast adviseren we comfortabele, ruimzittende kleding te dragen.

Arnaud Mooij

arnaud mooij
Arnaud Mooij

Arnaud Mooij is fotograaf, masseur en in opleiding tot massagetherapeut via de Trager benadering. De Trager Approach is een prettige en effectieve vorm van bewegingseducatie die gericht is op ontspanning en grotere beweeglijkheid.

Trager gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. Door de zachte, ritmische bewegingen en aandachtige aanraking leer je dieper te ontspannen en vrijer te bewegen. Trager geeft je het weldadige gevoel thuis te zijn in je lichaam.
Trager-sessies zijn geschikt voor iedereen: alle leeftijden, met of zonder klachten of beperkingen. Zie ook www.trager.nl.

Bij onvoldoende boekingen kan deze worden geannuleerd.

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.

Geef een reactie