Villa TrösT

Stiltemeditatie

Stiltemeditatie

Wanneer

donderdag 19 december 2024    
10:30 - 11:30

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Stiltemeditatie is een goede en heilzame manier om contact te maken met jezelf, in je rouw, verdriet en andere gevoelens die er ook kunnen zijn. In je eentje is dat vaak moeilijk. In deze bijeenkomsten stiltemeditatie leggen we uit hoe je dat kunt doen, maar brengen we het vooral ook in de praktijk. Je zult ervaren dat samen mediteren de stilte beter hanteerbaar maakt en daardoor gemakkelijker is.

We starten elke bijeenkomst met een korte reflectie, naar aanleiding van een verhaaltje of gedicht. Vervolgens leggen we de meditatiehouding en meditatieoefening uit. Daarna mediteren we twee periodes van tien minuten zittend op een meditatiekussen of een stoel. Tussendoor mediteren we lopend. We sluiten af met een korte check-out.

Deze bijeenkomsten zijn geschikt voor beginners en gevorderden en voor iedereen met een recente of minder recente rouwervaring, die stilte wil (leren) ervaren. Graag een dag voor aanvang aanmelden, uiterlijk tot 20:00 uur. Bij te weinig aanmeldingen gaat de workshop niet door. Er kan onbeperkt ‘vooruit’ worden gereserveerd.

Rianne Boogerd

De meditatiebijeenkomsten worden begeleid door Rianne Boogerd (1957). Zij woont samen met haar man. Zij hebben een hond. Rianne heeft jarenlang in de ouderenzorg gewerkt. Daarna is ze de juridische kant opgegaan.

Door meditatie ervaart zij meer rust, heeft ze meer inzicht in zichzelf en slaapt ze stukken beter. Iedereen, dus ook Rianne, ervaart in zijn of haar leven ups en downs. Haar ervaring is, dat je door meditatie een rustmoment ervaart en beter inzicht krijgt in vooral die downs. En dat inzicht helpt om er beter mee om te kunnen gaan.

Ze gunt iedereen de positieve effecten die je met meditatie kunt bereiken. Dit is ook haar motivatie om de meditatiebijeenkomsten met haar volledige inzet te begeleiden.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00