Villa TrösT

Schilderen in de tuin

Schilderen in de tuin

Wanneer

zaterdag 13 juli 2024    
14:00 - 16:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Net als Van Gogh en Monet buiten schilderen? Kom dan naar de zomer workshop Schilderen in de tuin. Er is van alles te zien en te schilderen in de tuin van de Villa! We gaan aan de slag met de techniek van het zetten van streepjes en stipjes, die tezamen kleuren en patronen vormen.

De workshop start om 14 uur, maar de Villa is al vanaf 13:30 geopend. Alle benodigde materialen zijn aanwezig en er zijn geen kosten aan de workshop verbonden. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers en tot 24 uur voor aanvang kan worden gereserveerd. Bij te weinig belangstelling wordt de workshop geannuleerd.

De workshop wordt georganiseerd door Janne en Cisca.

“Mijn naam is Janneke Gort en ik ben 68 jaar. Sinds twee jaar ben ik met pensioen. Daarvoor heb ik 48 jaar gewerkt als verpleegkundige. In mijn werk ben ik veel in aanraking gekomen met terminale zorg waar ik veel verdriet en rouw heb gezien. Vandaar uit past het vrijwilligerswerk in Villa TrösT mij goed en ben ik taakhouder van het maatjesproject geworden. In mijn vrije tijd houd ik mij sinds 2006 bezig met schilderen waarin ik mijn fantasie kan uiten in kleurrijke en abstracte werken. Verdere hobby’s van mij zijn pianospelen, lezen, breien en koken.

Mijn naam is Cisca Vroom, ik ben 63 jaar en sinds een jaar met prepensioen. Ik heb het grootste deel van mijn loopbaan in de marketingcommunicatie gewerkt. Na een omscholing tot (kunstzinnig) coach ben ik onder andere werkzaam geweest als coördinator Steun bij verlies en rouw bij Humanitas Rotterdam. Begin 2022 raakte ik betrokken bij het maatjesproject van Villa TrösT. Ook ben ik verbonden aan The Mourning, een stichting die zich inzet voor jongeren in rouw. In mijn vrije tijd schilder ik graag en geef ik in mijn werkruimte aan huis creatieve workshops. Verder houd ik van lezen, wandelen en musea bezoeken.

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.