Villa TrösT

Schilder je vrij!

Schilder je vrij!

Datum

zaterdag 10 september 2022
14:00 - 16:00 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


De workshop is een uitnodiging om al schilderend met je verlies en rouw bezig te zijn.

Kunstzinnig werken kan meditatie worden. Je maakt contact met je innerlijke wereld, met de bron van leven en bewustzijn, de bron die er altijd is. Dat kan troostend zijn. Al schilderend kan je dingen loslaten of juist vormgeven. Wij vertrekken vanuit een gedicht of vanuit waarneming in de natuur. Elk seizoen heeft zijn eigen stemming.

Inloop vanaf 13:45.

Meike de BeusMijn naam is Meike de Beus-Junge, geboren in Duitsland 1967, moeder van drie kinderen. Naast mijn werk in het peuterhuis van de Vrije School in Dordrecht, houd ik mij graag bezig met Kunst. In het jaar 2008 heb ik in Den Bosch mijn opleiding aan de Kunstacademie, Autonoom Beeldende Kunst, afgesloten. Schilderen is een discipline die mij steeds meer aan het hart lag. Al doende maakte ik een hele reis langs schilderen en tekenen, waarneming tot intuïtief schilderen. Balanceren tussen de illusie van de waarneming en de abstrahering ervan, dat is wat mij blijft boeien. Licht en Donker zijn thema’s die terugkeren in mijn werk.
Ik vind het altijd weer een uitdaging om andere mensen het magische van werken met verf te laten ontdekken. Werken met je handen raakt ook altijd je hart, zo ervaar ik het zelf.

Bij onvoldoende belangstelling kan de activiteit worden geannuleerd.

Inschrijven

Maximaal 10 deelnemers.

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Selecteer als je maandelijks op de hoogte wilt worden gehouden van onze agenda en (nieuwe) activiteiten.


Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen. Als het om een herhaalde activiteit gaat, is het nodig voor elke datum te reserveren.

Als de reservering is gelukt, wordt dit op deze pagina met een melding bevestigd. En er wordt een bevestigingsemail verstuurd naar het opgegeven emailadres. Niets ontvangen? Check dan ook uw spammap.

Neem bij (technische) problemen contact op met de webmaster

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.