Villa TrösT

Schilder je vrij!

Schilder je vrij!

Wanneer

zaterdag 13 mei 2023    
14:00 - 16:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

De workshop is een uitnodiging om al schilderend met je verlies en rouw bezig te zijn.

Kunstzinnig werken kan meditatie worden. Je maakt contact met je innerlijke wereld, met de bron van leven en bewustzijn, de bron die er altijd is. Dat kan troostend zijn. Al schilderend kan je dingen loslaten of juist vormgeven. We vertrekken vanuit een gedicht of vanuit waarneming in de natuur. Elk seizoen heeft zijn eigen stemming.

De workshop is voor iedereen geschikt, ongeacht hoeveel ervaring je hebt met schilderen. Je bent welkom vanaf 13:45, we starten om 14:00 uur. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Meike de Beus

Mijn naam is Meike de Beus-Junge, geboren in Duitsland 1967, moeder van drie kinderen. Naast mijn werk in het peuterhuis van de Vrije School in Dordrecht, houd ik mij graag bezig met Kunst. In het jaar 2008 heb ik in Den Bosch mijn opleiding aan de Kunstacademie, Autonoom Beeldende Kunst, afgesloten.

Schilderen is een discipline die mij steeds meer aan het hart lag. Al doende maakte ik een hele reis langs schilderen en tekenen, waarneming tot intuïtief schilderen. Balanceren tussen de illusie van de waarneming en de abstrahering ervan, dat is wat mij blijft boeien. Licht en Donker zijn thema’s die terugkeren in mijn werk.

Ik vind het altijd weer een uitdaging om andere mensen het magische van werken met verf te laten ontdekken. Werken met je handen raakt ook altijd je hart, zo ervaar ik het zelf.

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.

Geef een reactie