Villa TrösT

Samen koken, samen eten

Samen koken, samen eten

Wanneer

zondag 21 april 2024    
17:00 - 20:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Rouw en verlies kunnen leiden tot een gevoel van eenzaamheid. Men kan alleen achterblijven. Of men kan het gevoel hebben niet (meer) over de rouw, het verlies en verdriet te kunnen praten in de naaste omgeving. Het alleen koken en eten versterkt het gevoel van eenzaamheid. We bieden een kookactiviteit aan die hierbij aansluit.

We gaan samen koken en de maaltijd nuttigen. De vrijwilligers die deze activiteit begeleiden bieden naast gezelschap, vooral een luisterend oor.

Maaltijden

We richten ons op eenvoudige vegetarische maaltijden, om een zo groot mogelijke doelgroep te kunnen bedienen. We kunnen helaas, gezien de kleinschaligheid, geen rekening houden met dieetvoorschriften of -voorkeuren. Uiteindelijk is het de eigen verantwoordelijkheid om met dieetbeperkingen rekening te houden. Uiteraard kun je wel van de gezelligheid genieten en eventueel je eigen maaltijd meebrengen.

Bijdrage

We vragen deelnemers van tevoren te reserveren en bij te dragen in de kosten van de boodschappen; vooral om voedselverspilling te voorkomen. Er kan tot een week voor de activiteit worden gereserveerd.

Mocht blijken dat je niet kunt deelnemen dan kun je tot uiterlijk 3 dagen voor de activiteit annuleren. Dan ontvang je een kortingscode om bij een volgende kookactiviteit gratis te kunnen reserveren. Bij annulering na 3 dagen voor de activiteit kan er geen restitutie meer plaatsvinden.

Wil je deelnemen en een eigen maaltijd meebrengen? Kan je geen gebruik maken van iDeal of internetbankieren? Of heb je andere vragen? Neem dan even contact op met nieuws@villatrost.nl.

Het is mogelijk dat de activiteit door onvoldoende belangstelling moet worden geannuleerd. Je ontvangt dan een kortingscode om een volgende keer gratis te kunnen reserveren.

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.