Villa TrösT

Samen koken, samen eten

Samen koken, samen eten

Wanneer

zondag 24 november 2024    
17:00 - 19:30

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Rouw en verlies kunnen leiden tot een gevoel van eenzaamheid. Men kan alleen achterblijven. Of men kan het gevoel hebben niet (meer) over de rouw, het verlies en verdriet te kunnen praten in de naaste omgeving. Het alleen koken en eten versterkt het gevoel van eenzaamheid. We bieden een kookactiviteit aan die hierbij aansluit.

We gaan samen koken en de maaltijd nuttigen. De vrijwilligers die deze activiteit begeleiden bieden naast gezelschap, vooral een luisterend oor.

Programma:

  • 17.00 – 19.15 uur Samen koken en eten (vegetarisch)
  • 19.15 – 19.30 uur Afwassen en opruimen 
  • Rond 19.30 uur Afsluiting

Het reserveringsformulier vind je onderaan de pagina.

Maaltijden

We richten ons op eenvoudige vegetarische maaltijden, om een zo groot mogelijke doelgroep te kunnen bedienen. We kunnen helaas, gezien de kleinschaligheid, geen rekening houden met dieetvoorschriften of -voorkeuren. Uiteindelijk is het de eigen verantwoordelijkheid om met dieetbeperkingen rekening te houden. Uiteraard kun je wel van de gezelligheid genieten en eventueel je eigen maaltijd meebrengen.

Bijdrage

De eigen bijdrage voor deelname aan de activiteit is € 5 en deze dient ter plaatse voor aanvang per pin te worden voldaan. We vragen deelnemers van tevoren te reserveren en er kan tot twee weken voor de activiteit worden gereserveerd.
Mocht blijken dat je niet kunt deelnemen dan verzoeken we je met klem zo spoedig mogelijk te annuleren. Dat voorkomt verspilling van geld en voedsel.

Wil je deelnemen en een eigen maaltijd meebrengen? Kan je geen gebruik maken van iDeal of internetbankieren? Of heb je andere vragen? Neem dan even contact op met nieuws@villatrost.nl.

Het is mogelijk dat de activiteit door onvoldoende belangstelling moet worden geannuleerd. Je ontvangt dan een kortingscode om een volgende keer gratis te kunnen reserveren.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00