Villa TrösT

NLdoet Klusdag

NLdoet Klusdag

Wanneer

zaterdag 12 maart 2022    
10:00 - 13:00

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

NLDoet

Het Oranje Fonds organiseert 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en ook Villa TrösT zou niet bestaan zonder onze vrijwilligers. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en kennismaken met Villa TrösT.

Klussers gezocht

Kom bij ons helpen om een zolder op te knappen (schilderen, vloerbedekking leggen, opruimen) of help te snoeien in de tuin (bomen en struiken klaarmaken voor de zomer, evt. schoffelen en zaaien van bloemen).

Een zolder die gebruikt kan worden voor onder andere yoga-klassen, voor mensen in de rouw En een tuin die weer als theetuin ingericht kan worden.

Meld je aan via NLdoet