Villa TrösT

Kaarten maken

Kaarten maken

Datum

dinsdag 14 juni 2022
14:00 - 16:00 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


Het maken van een persoonlijke kaart kan heel troostend en ondersteunend  zijn. Het zorgvuldig zoeken naar passende taal en een troostend beeld kan afleiding en innerlijke ruimte geven. Of de kaart bedoeld is voor iemand in de rouw, voor de overledene, voor jezelf of als uitnodiging voor een herdenkingsmogelijkheid, het kan allemaal.

In een vertrouwde sfeer gaan we aan de slag met verschillende technieken, zoals het werken met pastelkrijt, acrylverf, stempels, gemengde technieken, collages. Voor beginners en gevorderden. Materialen zijn in Villa TrösT aanwezig.

Deze activiteit wordt begeleid door vrijwilligers die verbonden zijn aan Villa TrösT. Zij hebben ervaring met verschillende creatieve werkvormen en zijn daarin geschoold.

Inschrijven

Maximaal 8 deelnemers.

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Selecteer als je maandelijks op de hoogte wilt worden gehouden van onze agenda en (nieuwe) activiteiten.


Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen. Als het om een herhaalde activiteit gaat, is het nodig voor elke datum te reserveren.

Als de reservering is gelukt, wordt dit op deze pagina met een melding bevestigd. En er wordt een bevestigingsemail verstuurd naar het opgegeven emailadres. Niets ontvangen? Check dan ook uw spammap.

Neem bij (technische) problemen contact op met de webmaster

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.