Villa TrösT

Interactieve Lezing Rouw en het Lichaam

Interactieve Lezing Rouw en het Lichaam

Datum

zondag 03 juli 2022
13:00 - 14:30 uur

Categorie

Locatie
Villa TrösT

Per inschrijving


Dat rouw veel met je doet is bekend. Maar wist je dat je lijf ook altijd mee rouwt? Wouter van der Toorn schreef samen met Sandra Jongeneelen het boek ‘Van missen krijg je het koud; en wat rouw nog meer met je lijf doet’ en hij zal je meenemen in dit thema van rouwen en het lichaam.

Meer inzicht in hoe rouw werkt, zorgt er ook voor dat je met meer vriendelijkheid en geduld met jezelf kan omgaan. Aandacht voor wat je lichaam je te vertellen heeft kan erg helpend zijn om een nieuwe balans te vinden na het doormaken van een verlies.

wouter van der toorn

Wouter van der Toorn is woonachtig in Dordrecht en een van de eigenaren van Bright Elephant. Bright Elephant biedt ondersteuning bij rouw, wil de dood meer bespreekbaar maken en helpt om je nalatenschap vast te leggen. Check brightelephant.nl.

Het boek is te koop tijdens de lezing.

Inschrijven

Maximaal 30 deelnemers.

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Selecteer als je maandelijks op de hoogte wilt worden gehouden van onze agenda en (nieuwe) activiteiten.


Om zicht te houden op het aantal bezoekers is inschrijving nodig. Ook als je al een keer eerder hebt deelgenomen. Als het om een herhaalde activiteit gaat, is het nodig voor elke datum te reserveren.

Als de reservering is gelukt, wordt dit op deze pagina met een melding bevestigd. En er wordt een bevestigingsemail verstuurd naar het opgegeven emailadres. Niets ontvangen? Check dan ook uw spammap.

Neem bij (technische) problemen contact op met de webmaster

Bekijk hier het overzicht van alle activiteiten.

Geef een reactie