Villa TrösT

Creatief met (óf zonder) dierbare kleding

Creatief met (óf zonder) dierbare kleding

Wanneer

woensdag 18 mei 2022    
13:30 - 16:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Het kan heel fijn en troostend zijn iets tastbaars te hebben van je dierbare.

Je hebt waarschijnlijk kleding waar het soms moeilijk afstand van doen is. Door er iets van te maken heb je iets bijzonders van hem / haar. Bijvoorbeeld een sierkussen van stropdassen of van zijn/haar favoriete broek of rok. Natuurlijk kan een herdenkingsdeken of een tas ook mooi zijn. Je eigen kleding pimpen met stof uit kleding van je dierbare is natuurlijk ook mogelijk.

Leuk als je komt met kleding van je dierbare. Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je geen kleding meer hebt en toch graag iets tastbaars zou hebben.
Wanneer je het hebt is het fijn naaigerei, schaar of wellicht zelfs een naaimachine mee te brengen.

Kom gewoon en dan kijken we samen wat er kan.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door rouw, verlies en de weg ernaartoe. Ik heb in verpleeghuizen gewerkt, overledenen verzorgd en als vrijwilliger in het hospice gewerkt. En ook ben ik van kinds af aan bezig geweest met textiel. Afgelopen jaren heb ik dit op diverse manieren samengebracht. Ik heb bijvoorbeeld een geurzakje gemaakt van een favoriete blouse van een zeer dierbare, evenals een mandje bekleed met de stof van haar pyjama. Ik word er altijd blij van als ik het zie.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Sandra den Boer

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.

Geef een reactie