Villa TrösT

Creatief met (óf zonder) dierbare kleding

Creatief met (óf zonder) dierbare kleding

Wanneer

donderdag 07 november 2024    
13:30 - 15:30

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

Creatief met (óf zonder) dierbare kleding

Het kan heel fijn en troostend zijn iets tastbaars te hebben van je dierbare.
Wellicht heb je nog kleding waar je soms moeilijk afstand van kunt doen. Door er iets van te maken, heb je iets bijzonders van degene die je mist. Bijvoorbeeld een sierkussen van stropdassen, of een tafelloper van zijn/haar favoriete broek of rok. Natuurlijk kan een kleed of een tas van kleine lapjes ook mooi zijn. Je eigen kleding pimpen met stof uit kleding van je dierbare is ook mogelijk. Ook kan je een foto meenemen van een bijzonder moment, die je op diverse manieren kunt overnemen op stof.

Leuk als je komt met kleding van je dierbare. Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je geen kleding meer hebt en toch graag iets tastbaars zou wensen.
Wanneer je het hebt, is het fijn om naaigerei, een schaar of wellicht zelfs een naaimachine mee te brengen. Kom gewoon en dan kijken we samen wat er kan.


“Iedere steek is helend.”

~Een deelenemer


Ik ben altijd gefascineerd geweest door rouw, verlies en de weg ernaartoe. Ik heb in verpleeghuizen gewerkt, overledenen verzorgd en als vrijwilliger in het hospice gewerkt. Van kinds af aan ben ik bezig geweest met textiel. Afgelopen jaren heb ik deze ervaringen op diverse manieren samengebracht. Ik heb bijvoorbeeld een toilettas gemaakt van favoriete stofjes van een zeer dierbare, evenals een mandje bekleed met de stof van haar pyjama. Ik word er altijd blij van als ik het zie.

Ik hoop je snel te ontmoeten.
Hartelijke groet, Sandra den Boer

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00