Villa Tröst

Activiteiten

Inloop

Bij de Inloop kan men zonder aankondiging of reservering vrij binnenlopen. Afhankelijk van het jaargetijde en het weer kan dit in de Theetuin of het Huiskamercafé.
Als je een graf hebt bezocht, na een uitvaart, op een herdenkingsdag of een ander betekenisvol of verdrietig moment; onze thee of koffie staat klaar en getrainde vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor.

De inloop is geopend: donderdag en zondag, van 14:00 tot 16:00 uur.


Verlieservaringen delen

Verlieservaringen delen

donderdag 03 november 2022    
14:00 - 16:00
In een kleine groep en volgens beproefde methodes wordt onder deskundige begeleiding geluisterd naar elkaars ervaringen met rouw en verlies.
Spelen met je innerlijke ruimte

Spelen met je innerlijke ruimte

donderdag 03 november 2022    
19:30 - 21:00
Wie last heeft van een hoofd vol gedachten en een lijf vol emoties, kan gebaat zijn bij het trainen van aandacht; van ernaar kijken zonder je erin te verliezen.

Reserveren

We vragen bezoekers van de activiteiten zich aan te melden en een plaats te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. Voor een aantal activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers, gezien de aard van de activiteit en reserveringen hebben voorrang.

Corona

Corona en de bijbehorende maatregelen zijn inmiddels op de achtergrond geraakt. Toch is het nog niet verdwenen. We vragen bezoekers dan ook in de villa de basis (hygiëne)maatregelen in acht te blijven nemen en bij klachten een zelftest te doen. De registratieplicht door corona voor evenementen geldt op het moment ook niet meer.

naar top