Villa TrösT

Activiteiten

Theekamer

Bij de inloop kan men zonder aankondiging of reservering vrij binnenlopen bij de Theekamer, of – afhankelijk van het jaargetijde en het weer – in de tuin.
Als je een graf hebt bezocht, na een uitvaart, op een herdenkingsdag of een ander betekenisvol of verdrietig moment; onze thee of koffie staat klaar en getrainde vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor.

De Theekamer is geopend: dinsdag t/m zondag, van 10 tot 16 uur.

Waarom reserveren?


Verlieservaringen delen

Verlieservaringen delen

donderdag 03 november 2022    
14:00 - 16:00
In een kleine groep en volgens beproefde methodes wordt onder deskundige begeleiding geluisterd naar elkaars ervaringen met rouw en verlies.
Spelen met je innerlijke ruimte

Spelen met je innerlijke ruimte

donderdag 03 november 2022    
19:30 - 21:00
Wie last heeft van een hoofd vol gedachten en een lijf vol emoties, kan gebaat zijn bij het trainen van aandacht; van ernaar kijken zonder je erin te verliezen.

Reserveren

We vragen bezoekers van de activiteiten zich aan te melden en een plaats te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. Voor een aantal activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers, gezien de aard van de activiteit en reserveringen hebben voorrang. Daarnaast kan het helaas gebeuren door overmacht dat een activiteit geen doorgang kan vinden. Kan kunnen degenen die hebben gereserveerd daarvan op de hoogte worden gebracht.
Mocht je problemen ondervinden met het reserveren via de website, neem dan contact op met de webmaster.

Corona

Corona en de bijbehorende maatregelen zijn inmiddels op de achtergrond geraakt. Toch is het nog niet verdwenen. We vragen bezoekers dan ook in de villa de basis (hygiëne)maatregelen in acht te blijven nemen en bij klachten een zelftest te doen.