Villa Tröst

Activiteiten

Theekamer

Bij de inloop kan men zonder aankondiging of reservering vrij binnenlopen bij de Theekamer, of – afhankelijk van het jaargetijde en het weer – in de tuin.
Als je een graf hebt bezocht, na een uitvaart, op een herdenkingsdag of een ander betekenisvol of verdrietig moment; onze thee of koffie staat klaar en getrainde vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor.

De Theekamer is geopend: dinsdag t/m zaterdag, van 10 tot 16 uur, zondag van 13 tot 16 uur.


Creatief met (óf zonder) dierbare kleding

Creatief met (óf zonder) dierbare kleding

donderdag 28 april 2022    
13:30 - 16:00
Het kan heel fijn en troostend zijn iets tastbaars te hebben van je dierbare. Je hebt waarschijnlijk kleding waar het soms moeilijk afstand van doen [...]
Naambordjes Namen en Nummers

Naambordjes Namen en Nummers

donderdag 28 april 2022    
14:00 - 16:00
Ter voorbereiding op de 4-mei herdenking Namen en Nummers kan iedereen een naambordje komen ophalen en maken voor een weggevoerde Joodse persoon die woonde in [...]

Reserveren

We vragen bezoekers van de activiteiten zich aan te melden en een plaats te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. Voor een aantal activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers, gezien de aard van de activiteit en reserveringen hebben voorrang.

Corona

Corona en de bijbehorende maatregelen zijn inmiddels op de achtergrond geraakt. Toch is het nog niet verdwenen. We vragen bezoekers dan ook in de villa de basis (hygiëne)maatregelen in acht te blijven nemen en bij klachten een zelftest te doen. De registratieplicht door corona voor evenementen geldt op het moment ook niet meer.

naar top