Villa TrösT

De 12 Heilige Nachten

De 12 Heilige Nachten

Wanneer

dinsdag 13 december 2022    
10:00 - 12:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Villa TrösT
Dubbeldamseweg Zuid 183, Dordrecht, 3314JD

Evenement type

De twaalf heilige nachten is de periode tussen Kerstmis (25 december) en Driekoningen (6 januari). In deze bijzondere tijd – zo zegt de traditie – staat de aardetijd stil en kunnen we beleven hoe de poorten tussen hemel en aarde zich openen. Immers door de winterkou is het stil in de aarde en rusten de planten en dieren, maar de toegang tot de nachten en zijn dromen is open. Het is een tijd om ‘op adem’ te komen, droevige belevenissen opnieuw te bezien, maar ook om nieuwe inspiratie te vinden voor het nieuwe jaar. Daarin spelen de nachten een cruciale rol.

Deze periode kunnen we goed gebruiken om ons innerlijk te verdiepen door terug te kijken op de twaalf voorbije maanden en ons bezig te houden met de twaalf maanden van het komende jaar. Deze bijeenkomst geeft je informatie en stimuleert je ook, over hoe je thuis deze bezinning vorm kunt geven. Door in een boekje je nachtelijke gedachten, gevoelens en dromen te noteren, er een tekening bij te maken, gebeurtenissen te beschrijven, of een ansichtkaart of foto te plakken.

Monique Mol

De workshop bestaat uit twee delen. Op woensdag 11 januari (10 – 12 uur) komen we weer bij elkaar om onze ervaringen te delen en onze inspiratie voor 2022 te verwoorden en verbeelden. De inschrijving geldt dus voor beide data.

De workshop wordt georganiseerd door Monique Mol.
“In mijn praktijk als biografisch coach heeft de antroposofie me veel gebracht. Na mijn betaalde werk heb ik met een groep vrouwen jarenlang de jaarfeesten in kleine kring vorm gegeven. Graag nodigen wij andere belangstellenden uit om kennis te maken met het fenomeen van de 12 Heilige Nachten.”

Reserveringen

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden gemaakt voor dit evenement.

Geef een reactie